Marija Šerifović se sa 6 riječi konačno oglasila o odlasku Jelene iz Zvezda Granda: Karleuša joj odmah odgovorila - svi u š0ku
Breaking News

Marija Šerifović se sa 6 riječi konačno oglasila o odlasku Jelene iz Zvezda Granda: Karleuša joj odmah odgovorila – svi u š0ku

Kada je u pitanju informacija da se Jelena od 18.09.2021. godine više neće nalaziti u žiriju Zvezda Granda, mnogi su se oglaisli i ljudi povodom toa dijele različita mišljenja. Na njeno mjesto dolazi njena najg0ra neprijateljica, kako to svi komentarišu, Ceca.

Marija Šeifović i Jelena su jako bliske, ona se oglasila povodm odlaska njene kolegice Jelene, ali dolazak Cece ni u kom smislu još nije komentarisala. Ona je objavila slike sa Jelenom, jednu od njih možete da vidite ispod ovog teksta i u opisu napisala “ponovo, možda nas nekad spoji predstava nova..”

Marija je pokazala koliko joj je žao što odlazi Jelena, stub žirija, neko ko je privlačio pažnju na ovo takmičenje. Poslije svega se oglasila i Jelena, rekla je da je još u junu mjesecu rekla da neće nastaviti saradnju, ako ne naprave neke nove uslove, kako ih nisu napravili ,tako je ona i otišla. Najavila je svoj novi album i poželjela svima sreću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *