Premijerka i njena partnerka zasjeniIe sve: Pojavile se na koncertu, pogledajte kakav je stajling Anina žena odabrala - prisutnima vilice paIe do poda (Foto)
Breaking News

Premijerka i njena partnerka zasjeniIe sve: Pojavile se na koncertu, pogledajte kakav je stajling Anina žena odabrala – prisutnima vilice paIe do poda (Foto)

Ana je kako znamo premijerka koja je javno pšriznala sve o sebi. svi znamo da se široke narodne mase kada je ona u pitanju i kada je njihovo mišljenje u pitanju zbog njenog oredjeljenja dijele na dvije skupine: oni koji je vole jer je iskrena i kako kazu, jer jako dobro obavlja svoj posao i oni koji smatraju da se na samom čelu drzave nikada ne treba nalaziti osoba kao ona, jer mogu djeca da s eugledaju na nju, a ona s takvim opredjeljenjem ne moze biti dobar uzor.

Ona je kao što znamo jako dugo u vezi sa Milicom Đurić, njih dvije imaju i sina Igora. Moramo da kazemo da one zajedno idu na sva bitna dešavanja, da se vode za ruku i sjede jedna do druge, kao pravi bračni par:

One su kao što vidite veliku paznju privukle na jednoj jako svečanom koncertu  dirigenta Zubina Mehte i Beogradske filharmonije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *