Poznata pjevačica obrukaIa sve Srbe i kompIetno prav0sIavIje: Slikala se poIugoIa nasred crkve - pozirala, sijevaIo na sve strane (Video)
Breaking News

Poznata pjevačica obrukaIa sve Srbe i kompIetno prav0sIavIje: Slikala se poIugoIa nasred crkve – pozirala, sijevaIo na sve strane (Video)

Moramo da kazemo kako je sada sve nekako postalo moderno i normalno, ali to nikako nije dobro, jer novije generacije previše gledaju ponašanje javnih ličnosti i ogledaju se u njima. Javne ličnosti, navest ćemo ovog puta pjevačice imaju slobodu ponašanje i oblačenja kako zele, ali one i nisu dobar primjer za mlade danas, što bi se vjerujemo svaki roditelj koji je zabrinut za svoje dijete i njegov odgoj slozio.

Jedna pjevačica, koja je nedavno izdala pjesmu po imenu Šefica je kako kazu mnogi i0brukala kako sebe tako i sve ljude svoje vjere jer je iskoristila crkvu kako bi snimila spot pa se snimala p0Iu g0Ia na sred crkve, što mnogi vjernici ne mogu opravdati, pogledajte i sami:

Ona je rekla kako to nije bilo iz nikakve namjere i kako ljudi trebaju shvatiti da je to samo umjetnost, da to nema veze s njom, njenom vjerom ili sličnim stvarima. Ona dobije plan kako se spot snima i ispuni ga.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *