Priča koja nikoga nije ostavila ravn0dušnim: Stefania um'rla na 37 sekundi nakon porođaja, opisala šta je vidjela "na drugoj strani" - da se naježiš (Foto)
Breaking News

Priča koja nikoga nije ostavila ravn0dušnim: Stefania um’rla na 37 sekundi nakon porođaja, opisala šta je vidjela “na drugoj strani” – da se naježiš (Foto)

Danas donosimo priču na osnovu koje je snimljen i dokumentarac a zena koja je inspirisala sve te ljude za snimanje je Sefani Arnold. Ona je imala veliki sh’+rah u toku cijele trudnoće da li će sve proći dobro, ali onda se kada je imala carski re’z desilo to da je njeno srce staIo da radi na 37 sekundi koje su za nju kada je gledala sve to iz druge dimenzije trajale dosta više. Za sve medije je pričala da je sretna, presretna što je njen sin ziv i zdrav i onda je opisala kako je svoje tijelo vidjela odozgo.

Rekla je kako je vidjela i svo osoblje bolnice oko nje, kako su je pokušali spasiti i kako je vidjela svoju ćkerku ali i baku u hodniku, što joj je bilo još čudnije, jer je njena baka pre’minula, što znači da je vidjela i mr’tve. ovo je jedna od neobičnih priča koje vam prenosimo:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *