Znate li ko je bila Vučićeva žena: Svi je jako dobro znate, rodila mu je dvoje dece - dupIo bolja od današnje, auuuf (Foto)
Breaking News

Znate li ko je bila Vučićeva žena: Svi je jako dobro znate, rodila mu je dvoje dece – dupIo bolja od današnje, auuuf (Foto)

Moramo da kazemo kako je Vucic svima poznat ali se jako rijetko piše o njegovom privatnom zivotu, iako su široke narodne mase jako zainteresovane za to. Svi znaju da on ima jako miran i skaldan zivot, bar svi to misle, ali nije to baš tako jednostavno. On je prije Tamare sa kojom je sada u braku imao brak koji je trajao dugo i bio je skalada, dok nije došlo do raspada, a nakon raspada braka sa Ksenija Janković  svojom prvom zenom, jako brzo se ozenio Tamarom.

On sa Ksenija Janković  ima dvoje djece Danila i Milicu koji su u jako dobrim odnosima sa ocem, što smo imali prilike da gledamo nekada u prilozima koje mediji snimaju i puštaju putem malih ekrana. Sada cete imati prilike da vidite kako izgleda Ksenija, mnogi kazu da je ona duplo bolja od današnje zene, a vi pogledajte i odna sami procijenite, koja je za vas ljepša i bolja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *