Totalno se odvaIiIa: Poznata Srpska voditeljka m0rtus pijana vodiIa emisiju, a u studiju nastao totalni muk - onda je uradila 0vo.. (Video)
Breaking News

Totalno se odvaIiIa: Poznata Srpska voditeljka m0rtus pijana vodiIa emisiju, a u studiju nastao totalni muk – onda je uradila 0vo.. (Video)

Moramo reći da su mnogi sanjali da kada porastu budu javne ličnosti, a mnogo njih je zeljelo biti baš voditelj. Jednostavno, nije svako stvoren za tog posla, jer ,pored škole, koja je na kraju izgleda najmanje bitna, moraš da budeš snalazljiv i sposoban. Voditeljima je teško jer oni ako idu uzivo svoju emisiju ne mogu planirati sto postotno, nego samo okvirno i nikada ne znaju u kojem pravcu će emisija otići.

Danas donosimo jednu  provaIu sa malih ekrana koja se desila davno, ali nikada nije zaboravljena i vjerujemo da nikada i neće.Ispod ovog teksta ćete moći vidjeti voditlejicu koja se napiIa i došla voditi emisiju. Jednostavno ovo sebi nije trebala dozvoliti jer nije profesionalno, pogledajte i sami, pa procijenite:

Ona je uspjela neke da nasmije, dok su neki imali jako negat1vne komentare i 0sudu, jer kako kazu ona bi trebala upozoriti ljude da ne voze dok piju, a ona je sama ta koja pije i vodi emisiju koja je jako gledana i ispraćena. Kakav primjer daje mladim ljudima?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *