Duško Tošić iznajmio jahtu za uživanje sa kćerkama: Ali nisu sami - Duško se pohvalio i pokazao ko je još sa njima (Foto)
Breaking News

Duško Tošić iznajmio jahtu za uživanje sa kćerkama: Ali nisu sami – Duško se pohvalio i pokazao ko je još sa njima (Foto)

Porodica Tošić se jako lako nađe u samom centru interesovanja ljudi, a sada je vjerovali ili ne za promjenu Duško skrenuo paznju na sebe. On je svoje kćerke Atinu i Niku odveo na jedno jako lijepo putovanje u Tursku, ali kako saznajemo po objavama ,oni su odsjeli u hotelu koji se zove Bodrum. Navodno je to jedan od najskupljih i najboljih hotela koje mozete da izaberete. Duško inače nije aktivan na društvenim mrezama, ali je sada iz nekog razlgoa počeo da objavljuje storije:

Kako smo imali prilike da vidimo oni nisu bili sami, Duško je sa svojim kćerkama večerao  utom jako Iuksuznom restoranu, a društvo mu je pravio Aleksandar Mitrović sa svojom suprugom. Poznato je da su oni koleg, a čak i ovo je objavio  Duško što mozete pogledati u naastavku ovog teksta:

Vjerujemo da ce se Jelena oglasiti povodom ovih natpisa, jer ona ne bi bila Karleuša da presuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *