Tražim 50. ženu za prov0d, nudim veIiki n0vac za to: Ja mogu i do 15 puta za jednu n0ć, kao bik sam, pružam nezaboravno iskustvo - ne želim ništa star0 i mršav0 (Video)
Breaking News

Tražim 50. ženu za prov0d, nudim veIiki n0vac za to: Ja mogu i do 15 puta za jednu n0ć, kao bik sam, pružam nezaboravno iskustvo – ne želim ništa star0 i mršav0 (Video)

Ovaj čovjek je dao intervju za medije i on je sam rekao kako je njegov život zanimljiv, a njegovo ime je Taib Seferović koji dolazi iz Zenice i za njega se ne može reći da je običan čovjek, pa u nastavku možete i saznati zašto.

On je bio u braku već kada je imao 11 g0dina, te je prvo dijete dobi0 sa 13 godina, a imao je “samo” 49 žena u svome životu, te ima preko 50 djece i nekih 250 unuka. On je rekao da to nije bilo nikako lako, a da je sada došlo vrijeme da traži svoju pedesetu ženu.

Njemu je žao zbog njegove p0sljednje žene jer je ona nažaI0st prem1nula i on je naglasio da je sve svoje žene mnogo volio, te da se zaljubio brzo.

On je bio sportaš i vozač taksija, te svira usnu harmoniku, što mu je pored akc1je u krev’etu najdraža aktivnost. On je putovao po cijelom svijetu i govori da ima djecu svugdje u svijetu, a sada i sami pogledajte video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *