Djevojka slučajno ogrebala luksuzno auto Ace Lukasa: Evo šta je pjevač učinio sir0t0j djevojci - svi pričaju o tome (Foto)
Breaking News

Djevojka slučajno ogrebala luksuzno auto Ace Lukasa: Evo šta je pjevač učinio sir0t0j djevojci – svi pričaju o tome (Foto)

Kada su osobe kao što je Lukas u pitanju moramo da kazemi da poslijhe godina uspijeha uzviaju u luksuzu kakvog obični ljudi mogu samo sanjati. On je jedan od onih koji je uspio da od početka karijere izgradi svoje ime i prezime i samim tim sebi olakša dalji put. Ima brojnu publiku koja ga prati i koja voli da sluša baš njegov stil pjesama koje objavljuje i koji je mozemo da kazemo odp očetka do današnjeg dana isti. Ostao je doslijedan pjesmama koje je snimao prije i nije se prodao za komercijalnu muziku koja se trenutno više sluša i bolje prolazi.

Mediji prenose kako ga je na keružnom toku ogrebala slučajno automobilom djevojka, on vozi jako skupocijen auto, a kada su čuli šta joj je nakon toga uradio mnogi su se iznenaditi. On je pokazao da mu nije stalo do materijalnih stvari, sir0ta djevojka je izašla upIašena a on se nasmijao  i rekao da je sve to normalno jer zene ne znaju voziti, pa se nasmijao  i rekao da mu ništa ne mora platiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *