Treba odnos da krunišu brakom: Otac Marije Šerifović p0držao vezu sa DžejI0m Ramović - "ima sve što moja kćerka želi od partnera"
Breaking News

Treba odnos da krunišu brakom: Otac Marije Šerifović p0držao vezu sa DžejI0m Ramović – “ima sve što moja kćerka želi od partnera”

Kada je Marija u pitanju, ona na sebe skreće veliku paznju, jer godinama unazad nije imala dečka, a to je dalo za pravo kako medijima tako i širokim narodnim masama da spekulišu na razne teme i razvijaju razne priče. Jedna priča je kako je ona zapravo osoba koja voli že’ne, a onda je krenula priča kako je ona zapravo u vezi ni više ni manje nego sa svojom kandidatkinjom kojoj je bila mentorica DzejI0m. Povodom ovoga oglasio se i otac imenovane i navedene pjevačice koji nije imao dlake na jeziku.

On je velika djevojka i treba d aradi što ona misli da je najbolje, pta god da ona izabere ja cu stajati uz nju. – počeo je svoje izlaganje pa dodao: Ja sam Dzejlu upoznao, jako fina, odgojena i kulturna djevojka, a sudeci po tome kako je Marija pazi, one  nisu u običnoj afe’ri nego je tu nešto ozbiljnije. Ne bi imao ništa protiv da svoj odnos krunišu brakom. – završio je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *