Anastasija po prvi put pokazala gru*di na izvolite, sram0ti svoje prezime: Tek kada pogledate cijelu sliku - p0zIit će vam (Foto)
Breaking News

Anastasija po prvi put pokazala gru*di na izvolite, sram0ti svoje prezime: Tek kada pogledate cijelu sliku – p0zIit će vam (Foto)

Anastasija Ražnatović koja je inače svima poznatija kao Cecina kćerka je odlučila da i sama krene stopama svoje majke. Tako je ona sada na početku muzičke karijere, a mi možemo reći da joj je taj početak veoma dobro krenuo. Čim je izbacila prvu pjesmu, ona je postigla nekoliko miliona pregleda i dobila je čak par poziva da pjeva uživo u diskotekama. U zadnje vrijeme se Anastasija pojavila na jednom događaju i tada su svi mogli da primijete kako je bila raspoložena, te da je sada izrasla u jednu pravu ljepoticu.

Mnogo komentara je dobila kako ona podsjeća na svoju majku, ali su i svi prisutni mogli da ugledaju sličnosti između njih dvije što se tiče stila oblačenja. Tako Anastasija ima veliki talenat da zagrije publiku sa svojim modnim kombinacijama, ali moramo reći i da je za to zaslužno također njeno zg0dno tijelo. Mi vas sada ostavljamo da se sami uvjerite u to da Anastasija zaista zna uzeti pažnju svih ljudi kada budete pogledali fotke ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *