Luna nema srama ni malo: Đ0ganijeva trudna pokazuje svoje g0Ie siIik0nske gru*di - cijeloj javnosti se p0vraća na njen postupka (Foto)
Breaking News

Luna nema srama ni malo: Đ0ganijeva trudna pokazuje svoje g0Ie siIik0nske gru*di – cijeloj javnosti se p0vraća na njen postupka (Foto)

Kada je ovo ime i prezime u pitanju, mnogi misle da se ona više za svog zivota ne moze osramotiti , jer je uradila do sada sve što je najveća sramota. Ona je bila učesnica rijaliti programa Zadruga sve do voe godine, a u ovu sezoni nije ušla jer je u drugom stanju, sa svojim rijaliti partnerom Markom MiIjkovićem. Kazemo rijaliti partnerom jer su u zadruzi počeli svoju vezu .

Ona je neko ko oduvijek voli da sebe ističe po svaku cijenu, pa je sve više i više počela d pokazuej svoj trudnički stomak, ali to nije zasmetalo ljudima sudeći po komentarima, njima je zasmetala činjenica da jedna trudnica, buduća majka ima potrebu da javnosti toliko pokazuje svoje siIik0nske si*se. Pogledajte u nastavku samo dvije fotgorafije koje su izdvojili ljudi kao najg0re:

Cijela javnost je zgr0zena i smatra da se ova djevojka nikada neće dozvati pameti, iako joj je to potrebno jer postae majka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *