Sonja je ubrizgala mužu injekciju u njegovu ”mušku stvar” za bolji odnos: U roku 5 minuta su im uništeni živ0ti - evo koji je razlog..
Breaking News

Sonja je ubrizgala mužu injekciju u njegovu ”mušku stvar” za bolji odnos: U roku 5 minuta su im uništeni živ0ti – evo koji je razlog..

Kada je ova priča u pitanju, mroamo da kazemo kako je prouzrokovala veliki nroj komentara. Kao što vidite jedna zena je mislila kako je ovo jedini način da svoj brak dovede u red, ali je napravila još g0ru stvar. Ona i suprug su bili sretni i zivjeli super, sve dok on nije imao jednu ne.sreću sa autom, i dok mu se nije desilo nešto tamo dole, više nije imao funkcije i kao što bi i svaki muškarac i njen muž Dario je pao u tešku de’presiju.

On ima 40 godina ali Via’gru nije zelio ni pod razno da uzima. Ona je onda čula d aima neka inekcija koja je ubrizga i koja vraca sve bez čega je muškarac ostao. Ona je to uradila, ali njemu ni to nijep omoglo i dobila je samo još g0ru stvar, jer je Dario pao u još godu dep.resiju ,počeo je misliti da ne vrijedi ništa, ali ona je napisala da mu svakodnevno budi zelju za zivotom, jer ga voli i to joj je najbitnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *