Željko Joksimović se uhvatio za glavu: Evo reakcije Jovane J0ksimović nakon što je on ispipa0 ispod stoIa u sred emisije - svi ostali zatečeni (Video)
Breaking News

Željko Joksimović se uhvatio za glavu: Evo reakcije Jovane J0ksimović nakon što je on ispipa0 ispod stoIa u sred emisije – svi ostali zatečeni (Video)

Kada je u pitanju Jovana, svi mi znamo da je ona već dugi niz godina u braku sa Zeljkom, poznatim pjevačem i da su onisvoj brak krunisali sa djecom. Oni u javnosti nisu imali nikada neke skandaIe ili scene, niti su se kada javno raspravljali ili prepucavali, kao što to rade skoro sve njihove kolege. Naime, ona je sa Srđanom vodila jutarnji program prije nego su oboje dobili otkaz na tv Prvoj.

Svi smo mi svijesni da je to bila jako gledana emisija i da su njih dvoje u kompletu bili omiljeni par voditelja. Danas u se svi prisjetili scene koja je oduševila sve, a u pitanju je kada je uzivo u emisiji ušao u studio pas po imenu Prva koji je prije toga bio kako navode 6 mjeseci na dresuri.

Niko nije kri oradost zbog njegovog dolaska, J0vana se čak izvinula svim gledaocima pa je pomazila psa, a sve ovo mozete da vidite u prilozenom video snimku:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *