Legendarna Loto djevojka u teškim muk'ama: Sve zbog tabIeta, niko ne može da veruje šta je radila - "istina je, nažaIost.." (Foto)
Breaking News

Legendarna Loto djevojka u teškim muk’ama: Sve zbog tabIeta, niko ne može da veruje šta je radila – “istina je, nažaIost..” (Foto)

Ona je Suzana, ali je javnosti odavno još poznata kao loto djevojka, kako je i danas dan mnogi oslovljavaju. Svi znamo da je ona jedno vrijeme bila g0jaznija, a kako kaze i sama, njen posao je takav, da nije bitno koliko godina imate, morate da izgledate dobro. Ona je odlučila da povede računa o svom izgledu, pa je između ostalog naručila tabIete za mršavljenje koje je počela piti na svoju ruku, pa joj se desilo 0vo:

Nakon nekoliko mjeseci konzumiranja osjetila je da gubi kilograme, ali  isnagu u organizmu, pa je zavrila u b0lnici na infu’ziji. Kako kaze te tabIete nisu najbolje djelovale na njen organizam, jer su uzrokovale blag0 0štećenje zeIudca i ostalih organa. Ljekar joj je rekao da na svoju ruku više ne smije piti takve Iijekove, pa je sve podijelila javno, kak obi to nekome bila pouka da ne napravbi istu gre’šku kao što je ona uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *