Drama i haos na Dedinju - diva pobjesnila i uletjela sa ekipom u Duletov štek, ljubavnica glavom bez obzira bježala (foto)
Breaking News

Drama i haos na Dedinju – diva pobjesnila i uletjela sa ekipom u Duletov štek, ljubavnica glavom bez obzira bježala (foto)

Iako je uvijek bila u središtu pozornosti javnosti, kao i sada, zbog skandala i skandala, zbog svog izgleda i izgleda, u potonjoj je situaciji jedna od sporednih uloga, dok je glavna uloga u cijeloj priči preuzeta njezin suprug Duško. Naime, za navodnu aferu Duško zainteresirala se cijela javnost, za koju i danas mnogi smatraju da nije moguća, s obzirom na to da svi koji poznaju Duška znaju da je povučeniji tip, obiteljski čovjek i da bi za svoju obitelj učinio sve, posebno za njegove kćeri.

Jelena je to već istaknula u nekoliko navrata otkako je započela hajka na Duška, no čini se da je u posljednje vrijeme bilo nekih neuspjeha, barem prema onome što tvrde određeni izvori. Jelena sve to javno opovrgava i smatra da je cijela situacija samo rezultat “bolesne” mašte pojedinih medija koji su je nekad progonili, a sada napadaju i članove njezine obitelji.

Je li to istina ili ne, vrijeme će pokazati, ali mediji u Srbiji neprestano pišu o ovom slučaju i donose nove informacije, pa se već čini pomalo nevjerojatnim da ništa od toga nije istina. Čini se da je i sama Jelena počela sumnjati pa je navodno poslala neke svoje prijatelje i suradnike da pretraže vilu u kojoj su ona i Duško živjeli kad su se vjenčali, a Duško je navodno dao ključ tek kad su očistili sve dokaze da je ljubavnica bila tamo.Prema Kuriru, Jovanović je neko vrijeme živio u toj vili, dok je Duško Jeleni rekao da je vila iznajmljena. Kad je Jelena čula za taj trač, odmah je tražila od Duška ključ, a on ga je dao tek kad je sve bilo temeljito očišćeno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *