Sada se oglasila i monstrumova supruga - evo šta je Mikina Žena javnosti poručila - zar i ona?
Breaking News

Sada se oglasila i monstrumova supruga – evo šta je Mikina Žena javnosti poručila – zar i ona?

Izdanje vijesti, ne samo u Srbiji, već i u cijeloj regiji, slučaj je srpskog učitelja i glumca Mikea Aleksića, optuženog za pedofiliju, odnosno silovanje i masovno silovanje, svojih učenika koji su masovno dolazili na njegove satove. njegova škola glume najbolja je u Srbiji, a mnoge današnje filmske zvijezde prve glumačke korake poduzele su s Mikom Aleksićem.

Milica Radulović šokirala je cijelu regiju kada je ispričala svoja iskustva s ovom profesoricom prije nekoliko dana kada je imala samo 17 godina. Odveo ju je u svoju sobu i otvoreno pitao je li se kresala? Bila je zbunjena i prestrašena, pa mu je dala odgovor, jer je to on sebi podrazumijevao. Tada joj je rekao da ustane i okrene se, a zatim je potapšao po dupetu.

Tako je sve počelo, a nakon toga uslijedio je prvi seks. Omn je vrlo dobro iskoristio šok svojih učenika, a većinu je i učinio na taj način, baš kao i Milica Radulović. Dan za danom pojavljuju se nove glumice, o kojima je i govorio, ako nećete biti kurva, bit ćete glumica. Mnoge poznate osobe dale su punu podršku mladoj glumici, ali glumci poput Borislava Lečića također su se priklonili žrtvama. Za sada se Mika Alkesić brani šutnjom, a određen mu je i pritvor od 30 dana.

Ovom prilikom javila se i njegova supruga koja je također imala nešto za reći o svom suprugu. Rekla je da on uopće nije takav kao osoba i da su to sve izmišljotine. “Bit će, što god bilo, nemam komentara”, bile su njezine riječi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *