I Jovana se jutros oglasila, Mika joj na prvoj probi pogledao DOLE i rekao, Mala, odozdo kreće sva gluma - toplo mi se nasmiješio
Breaking News

I Jovana se jutros oglasila, Mika joj na prvoj probi pogledao DOLE i rekao, Mala, odozdo kreće sva gluma – toplo mi se nasmiješio

O Mikiju Aleksiću ovih dana bruje ne samo Srbija, već i čitav Balkan, već i ovaj dio Europe, te njegov sjajni pedofilski slučaj kada je silovao svoje mlade studente. Ako do sada niste čuli, Mika Aleksić imao je najbolju glumačku školu u Srbiji koju su kao djeca i tinejdžeri pohađali svi najbolji glumci današnjice u Srbiji i cijeloj regiji, a prije nekoliko dana izašla je skandalozna vijest o tome kako je zlostavljao svoje učenike u i nakon samih predavanja.

Mika Aleksić kao zapovjednik u vojsci bio je vrlo strog, djevojke su strogo morale doći u suknjama, dok su dječaci morali biti u odijelima i cipelama. Nije bilo opuštene varijante dolaska na njegove satove. Jednog dana nazvao me u svoj ured i pitao jesam li se jebao. Iz straha sam odgovorio da volim.

Nakon toga pitao me gdje se najviše volim ševiti, a ja sam šutio. Tada mi je rekao da se okrenem, potapšao me po zadnjici i rekao da je to kanta, ali nije za odbacivanje. Zatim me pitao smetaju li mi umjetni zubi kad sam ga poljubila? Riječi su to Milice Radulović koja je o svemu i svom iskustvu progovorila s Mikeom Aleksićem kada je imala samo 17 godina.

Danas je to najavila i Jovana Joksimović, koju su roditelji doveli u prvi razred glume. Odmah su odustali kad su čuli da oni kao roditelji nemaju pravo dolaziti na nastavu ili ponekad po vas po razredu. Odmah su shvatili da nešto nije u redu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *