On je najpoznatiji bosanski terorista - Alija Keserović kada pritisne dugme ne griješi, sve u zrak leti
Breaking News

On je najpoznatiji bosanski terorista – Alija Keserović kada pritisne dugme ne griješi, sve u zrak leti

Terorističke aktivnosti širom svijeta naglo su porasle u posljednjih 20 godina i vjerujemo da se svi sjećate da je sve počelo 2001. godine kada su napadnuti Twin Towers u New Yorku. Tada je George W. Bush objavio rat Al Qaidi i započeo veliki rat na Bliskom Istoku. Osama Bin Laden bio je najtraženiji terorist na svijetu, a vjeruje se da je Amerika sve to inscenirala kako bi došla do nafte u arapskim zemljama.

To im se obistinilo, oni su u prvom redu vladali arapskim zemljama, Irakom i Afganistanom, a njihova vladavina u tim zemljama traje do danas. Od tada su se islamske stanice, poznate i kao ISIL, počele granati širom svijeta. Regrutirali su nove kupce i ratnike, koji su za to bili vrlo dobro plaćeni.

Zato ne čudi da je na Balkanu otvoreno puno terorističkih centara koji su ilegalno radili, a Bosna i Hercegovina je najpoznatija po tim ćelijama. Osim muškaraca, krenuli su u novačenje žena, koje su odmah prevožene u druge zemlje, gdje su služile za vjenčanje i rađanje, i na taj način poboljšali svoju vojsku sljedbenika na prirodan i normalan način. Danas govorimo o najpoznatijem bosanskom teroristi koji je također na listi Interpola, a zove se Alija Keserović.

Podsjećamo, ima samo 23 godine, rođen je u Bužimu i nalazi se na crvenoj potjernici, što samo po sebi govori. Traži se zbog ilegalnog pridruživanja terorističkoj organizaciji, kao i organiziranja terorističke ćelije na teritoriju Bosne i Hercegovine. Vaša mišljenja o njemu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *