Imala sam 17 godina kad me je obeščastio Mika Aleksić - glumica Milena Radulović odlučila da ne ćuti - nije samo jednom bilo
Breaking News

Imala sam 17 godina kad me je obeščastio Mika Aleksić – glumica Milena Radulović odlučila da ne ćuti – nije samo jednom bilo

Na sceni se ovih dana događa sve i svašta, a iza TV kamera i svjetla televizijske pozornice uvijek se kriju neki detalji o kojima poznate osobe uopće ne žele razgovarati. Žene su najosjetljivije za postizanje bilo kakve karijere koju moraju dati svom tijelu zauzvrat, da bi ih se gurnulo na scenu.

Bilo je puno svjedočenja, počevši od Zvezde Granda pa sve do drugih reality showova i drugih oblika natjecanja. Međutim, što je s onim slučajevima kada je osoba maloljetna i kad zapravo ne zna što radi i misli da je to najbolje za njezinu nadolazeću karijeru? Danas vam donosimo priču koja je potresla Srbiju i tiče se slavnog Mikea Aleksića.

Poznati je vlasnik glumačke škole, a uhićen je kasno sinoć zbog sumnje da je silovao mladu glumicu Milenu Radulović (26), koja je tada imala samo 17 godina. “Škola je bila poput vojske, djevojke su nosile suknje i cipele, muškarci su nosili odijela i cipele, svi su morali biti lijepo ošišani. Znali su se red i mir, a on je bio vrlo strog prema svim studentima, uključujući i mene. Imao sam 17 godina kad me prvi put silovao, dok je on imao 61 godinu. Rekao je da je to dobro za mene i za moju karijeru “, rekla je mlada glumica.

Dodala je da je bilo više djevojaka koje su doživjele sličnu sudbinu kao i ona, te da je on koristio njihov šok i osjećaj odgovornosti da iz dana u dan ponavlja svoje bolesne scene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *