Ognjen izašao iz bolnice, nema ga pola! Korona ga pojela do kraja, tuga (foto)
Breaking News

Ognjen izašao iz bolnice, nema ga pola! Korona ga pojela do kraja, tuga (foto)

I večeras se malo družimo s lokalnom pozornicom, koja je posljednjih godinu dana bila tiha. To se zasigurno najviše odnosi na domaće pjevače koji definitivno nemaju posao zbog virusa korone i, kako kažu, vrlo teško sastavljaju kraj s krajem. Druge profesije u kulturi nekako se snalaze.

Glumci snimaju neke reklame, dok voditelji i dalje rade svoj posao kako treba. Jedan od njih je svakako Ognjen Amidžić, koji je uspješan voditelj na TV Pink i koji ima možda i najgledaniju emisiju u regiji! Amy G Show! Međutim, također nije mogao proći neozlijeđen, jer se nije brinuo o sebi, pa je svaki tjedan u svojoj emisiji imao puno gostiju, a dobio je i virus korone.

U beogradsku bolnicu “Dragiša Mišović” primljen je prije 7 dana, kada je odmah smješten na odjel za kovid pacijente. Njegova upala pluća odmah je registrirana i bio je povezan s kisikom, što, kako znate, nije bezazlena stvar. Prva otkrića pokazala su da je bio negativan, ali kad je napravljen test krvi, pokazao je da ima virus korone.

„Zahvaljujem dr. Mariji Zdravković koja se pobrinula da se vratim svojoj obitelji i kući za manje od 7 dana. Ono što prolaze u bolnici, ne bih nikome poželjela. Svima im je definitivno potreban spomenik. Radujem se novoj emisiji u utorak, koja će biti spektakularna “, rekao je Ognjen Amidžić za srpske medije. Vaša mišljenja o Ognjenu Amidžiću? Gledate li njegove emisije?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *