Doktorica Darija se pojavila jutros u emisiji, svi su se krstili kad su je vidjeli - šta joj se desilo?
Breaking News

Doktorica Darija se pojavila jutros u emisiji, svi su se krstili kad su je vidjeli – šta joj se desilo?

Doktorica Darija je očito jedan od najpoznatijih liječnika s ovog područja, s obzirom na to da o njoj ne pišu samo srpski mediji, već i cijela regija. Naime, postala je izuzetno popularna otkako se javnosti predstavila kao član kriznog štaba Republike Srbije. Cijelo je vrijeme bila jedno od zaštitnih lica ove institucije zajedno s dr. Konom i uvijek se znala nositi sa svim izazovima i kritikama koje su joj neprestano bile upućene.

Međutim, vrlo često je znala da to zvuči nemilosrdno i neugodno, pogotovo kad je vrijeđaju samo zato što je žena, pa se to odnosilo i na njezin izgled, ali i na odjevne kombinacije i slično. Naime, to je najavio sam predsjednik Vučić koji je rekao da je nedopustivo da se ljudi tako ponašaju i vrijeđaju osobu koja je velik čovjek, vrsni liječnik i epidemiolog, ali i vrlo sposoban stručnjak za cijelu ovu situaciju. i da nitko bolji od epidemiologa ne može znati kako se nositi sa trenutnom situacijom. Međutim, liječnik se odlučio braniti na drugačiji način, i to jednostavno šutnjom.

Takve komentare ne želi ni komentirati jer to ne smatra važnim, već se strogo usredotočuje na svoj rad. Ipak, ne možemo ne primijetiti da na sastanke uvijek dolazi vrlo lijepo odjevena, u skladu s godinama i funkcijom koju ima, no i dalje smo je navikli viđati u nekim kombinacijama s odijelima u boji, dok se jutros pojavila u crnoj boji. rolki, u kojem je nikako nismo navikli viđati, toliko su mnogi razmišljali i brinuli se da nitko nije preminuo ili nešto slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *