Zorica Marković smršala 13 kila! Imala je 98: Kad je sad vidite oči će vam stati, kao manekenka
Breaking News

Zorica Marković smršala 13 kila! Imala je 98: Kad je sad vidite oči će vam stati, kao manekenka

Poznata folkerka Zorica Marković, smršala je nevjerovatnih 13 kg. Ona je zbog problema sa srcem morala da koriguje ishranu. Ona nam ističe kako je bila totalno nedisciplinovana što se tiče ishrana. Često je preskakala obroko, te je jela mnogo tjestenine, hljeba, peciva što je kako kaže u njenim godinama nedopustivo.

Kada je stala na vagu i vidjela da ima 98 kg, shvatila je da ako nešto ne učini po tom pitanju vrlo brzo će dostići stotku što će joj pored gojaznosti stvoriti još više zdravstvenih problema. Ona nam kaže da je hljeb i tjesteninu iz svoje ishrane totalno izbacila, te se bazirala na zdravo hranjenje, te je nakon par mjeseci već vidjela rezultate izgubivši 13 kilograma, te sada teži 85 kilograma a planira da dođe do 80.

Zorica nam kaže kako svako jutro, popije čašu mlake vode sa sodom bikarbonom na prazan želudac pa onda doručkuje. Za doručak priprema sebi smuti od voća i povrća, te do ručka popije jednu kafu. Ručak i večera joj se baziraju na bareno povrće i meso, a između obroka pojede neku voćku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *