U Zadrugu ulazi Kristijanov sin - preslikan otac, 26 godina ima, kad Zadrugarke vide ovog mužjaka neće im biti dobro
Breaking News

U Zadrugu ulazi Kristijanov sin – preslikan otac, 26 godina ima, kad Zadrugarke vide ovog mužjaka neće im biti dobro

Danas se malo dotičemo Zadruge, koja polako ulazi u sve zanimljivije razdoblje, a tek je drugi mjesec emitiranja. Miljana i Marija Kulić i dalje drže prioritet među ženama, a čak znaju i ojačati i napasti Kristijana Golubovića.

Kad smo već kod njih, morali su napustiti Zadrugu prije 2 dana jer su se morali pojaviti na sudu. Kristijan Golubović morao se na sudu suočiti sa Stanijom Dobrojević, jer ga je tužila za prijetnje koje je uputio u Zadruzi pred TV kamerama i svim članovima obitelji. Rekao je da ako se Stanija Dobrojević ne ispriča javno ni njemu ni supruzi Ivani da će je lično ubiti ili nekoga od njegovih ljudi.

To je možda glavni razlog zašto se još nije pridružila samoj Zadruzi. Podsjećamo, Stanija Dobrojević rekla je da Kristijan Golubović nije otac njegove kćeri, što je užasno uznemirilo Ivanu, njegovu suprugu. Sada se, međutim, pojavila još jedna priča, a to je da bi se Kristijanov sin Lazar, koji ima 26 godina, vrlo brzo mogao pridružiti Zadruzi.

Lazara je prepoznao tek s 20 godina, kada je bilo sigurno da neće biti toliko dugo u zatvoru, jer se bojao da mu netko ne naudi. Evo njegovih slika, mislite li da liči na oca iz vremena kada je bio njegovih godina?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *