Ovo je Mikijeva Rebeka, svi ostali u čudu kad su je vidjeli - sva se "izoperisala", skroz naskroz, šta se desilo
Breaking News

Ovo je Mikijeva Rebeka, svi ostali u čudu kad su je vidjeli – sva se “izoperisala”, skroz naskroz, šta se desilo

Miki Đuričić jedan je od najpoznatijih kandidata reality showa, a bio je u gotovo svakom reality showu koji se održavao na ovim prostorima, osim onih koji su tražili neki talent, poput “Operacije Trijumf”. Uz to, Miki je postao prava reality zvijezda, publika ga obožava, a neki su to znali dobro iskoristiti kako bi mu se što više približili i tako pridobio simpatije Mikijeve publike. Za jednu od njih moglo bi se reći da je Rebeka Popović.

Sjećate li je se? U Zadruzi je bila u drugoj sezoni, a svima je postala poznata jer je, prije svega, bila u vezi s Markom Petruševićem Petrućijem, sinom pokojnog Branislava, ali i jednim od bivših konkurenata u Zvezdi Granda. Naime, strast je između njih uvijek gorjela, pa se često nisu mogli ni kontrolirati, a tada bi imali odnos pred širokom publikom.

Uz to, Rebeka se proslavila i činjenicom da je voditelj Milan Milošević odmah pred svima “provalio” tražeći od nje pravo ime, na što je priznala da je njeno pravo ime, zapravo, ime Spomenko, jer je njezin otac bila je prvo dijete iako je stariji muškarac želio popularno ime.

Međutim, njezina je majka promijenila ime u Rebeka kad je imala 16 godina, po liku iz knjige. Nije joj smetalo, je li to Spomenka ili Rebeka, ali činilo se da joj smeta nos pa je odlučila operirati ga, a čini se da je sada vrlo zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *