Ušli u kuću popularne pjevačice i zatekli jezive scene - srušila se samo, niko ne zna šta se desilo - ogromna tuga
Breaking News

Ušli u kuću popularne pjevačice i zatekli jezive scene – srušila se samo, niko ne zna šta se desilo – ogromna tuga

Jedna od velikih zvijezda i pjevačica sa ovih prostora je svakako Nada Topčagić, oduvijek je imala zanimljiv, ali jako specifičan stil.

Velike hitove je otpjevala, jedna od omiljenih gošći u svim emisijama je bila, pošto je mnogo vesela i nasmijana, napravi pravi šou gdje god se pojavi.

Nadi u životu nije lako bilo, sad u doba pandemije se boji ako se zarazi, jer će pasti u ugroženu kategoriju. Ona i njen suprug su odlučili povući se iz Beograda, otišli su na vikendicu na Taru, borave veliki dio vremena tamo.

Nedavno su morali ići u obilazak kuće koju u Crnoj Gori imaju, da provjere da li je sve kako treba, a potom su šok doživjeli, u njihovoj kući je nastao pravi dar-mar, pobacan je bio namještan, a kuća je bila oštećena. Pozlilo je Nadi kad je vidjela šta se desilo, a potom su rekli da to nisu obični provalnici, nego da je riječ o puhovima.

Kroz prozore su ušli koji su bili na kip otvoreni, ostavili su ih tako pošto komarnike imaju, htjeli su kuću od vlage izračiti, ali su puhove poderali komarnik i tako ušli u kuću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *