Svi je se sjećamo iz "Zvezdica": Osvojila je naša srca, a pogledajte kako danas izgleda, ne liči na sebe (Foto)
Breaking News

Svi je se sjećamo iz “Zvezdica”: Osvojila je naša srca, a pogledajte kako danas izgleda, ne liči na sebe (Foto)

Sigurno se sjećate ove djevojčice iz Zvezdica. Osvojila je srca publike i žirija. Evo kako danas izgleda: Da li ste gledali takmičenje “Pinkove zvezdice”? U tom muzičkom takmičenju je bilo dosta talentovane djece.

Često bismo gledajući njihove nastupe ostali impresionirani. Djeca su često bila bolji pjevači od odraslih. Tako je u ovom takmičenju učestvovalo dosta talentovne djece čiji glas i nastupi nikoga nisu ostavljali ravnodušnim.

Neko ko je posebno sve oduševio je bila Lena Stamenković. Ako ste gledali takmičenje, onda ćete se sigurno sjećati te plave simpatične djevojčice. Tada je imala 9 godina.  Lena je tada otpjevala Vaninu poznatu  pjesmu ” Ako je vrijedilo išta”.

Njen talenat je oduševio sve, posebno žiri. Pored divnog glasa, pohvalili su njenu opuštenost i ponašanje na sceni. Lena je tada govorila da gaji veliku ljubav prema muzici.

Lena je sada izrasla u pravu djevojku.  Voli da se slika, a bavi se i modelingom.  Treba istaći da joj je škola na prvom mjestu, kako i treba da bude.  Pogledajte kako je ona izgledala za vrijeme muzičkog takmičenja, a kako sada izgleda:

Baš je prava ljepotica, zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *