Slika o kojoj region bruji, suze same idu: Kad malo bolje pogledate vidjet ćete šta se dešava (Foto)
Breaking News

Slika o kojoj region bruji, suze same idu: Kad malo bolje pogledate vidjet ćete šta se dešava (Foto)

Suze same idu. Kada malo bolje pogledate, vidjet ćete šta se dešava: Ova slika je rasplakala mnoge. Neko je slikao ovaj par i objavio na internet. Nije bilo potrebno mnogo vremena da slika postale popularna na društvenim mrežama i da dirne mnoge. Da je na ovoj kupi sjedo neki mlađi par, niko ne bi obratio pažnju na njih.

Na klupi u parku su sjedili muž i žeba, Ona sjedi, a njegova glava  je položena na njeno krilo.  Ovi ljudi su odlučili pokazati drugima kako ljubav treba da izgleda i kako joj  godne ne mogu ništa, a ko je prava.  Pogledajte ovaj prizor:

Baš je lijepo vidjeti da su ljubav i poštovanje prisutni kod njih. Da su se  sve te godine uzajamno voljeli i poštovali, te da ništa od toga nije izbijedilo.  Za sreću je potrebno malo. Mi često imamo neke velike ciljeve, želje,  maštamo o njima i za to vrijeme propuštamo priliku da budemo sretni.

Da uživamo u trenutku, onome što imamo. Nadamo se da ćemo svi pronaći ovakvu sreću. Osobu koju ćemo voljeti i  koja će nas voljeti poslije mnogo godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *