Konobar naplatio račun pa zbunjeno gledao kad je vidio kakvu je napojnicu gost ostavio (Foto)
Breaking News

Konobar naplatio račun pa zbunjeno gledao kad je vidio kakvu je napojnicu gost ostavio (Foto)

Konobar je gostu naplatio račun, pa zbunjeno gledao kada je vidio kakvu je napojnicu dobio: Konobari se često susretnu sa čudnim tipovima gostiju.  Sigurno da imaju neka neobična iskustva. Svaki konobar se raduje ukoliko dobije napojnicu, ali nije svaki gost rad za to ili jednostavno nije u mogućnosti.

Treba to razumjeti. Realno, nije ni svaki konobar tako ljubazan niti zaslužan da dobije napojnicu. Jedan konobar je bio zbunjen kada je vidio kakvu je napojnicu dobio.  Pogledajte i vi zašto je tako reagovao:

Moguće je da se turist  samo zbunio  i npr umjesto 5 kuna ostavio 5 lipa. Ili je samo riječ o nekome ko je bip škrt? Šta vi mislite? Možda se jednostavno htio riješiti viška ili se samo zbunio, što je vrlo moguće. Pogotovo kada imate goste koji ne žive u toj državi i zbune se kada je riječ o tim parama.

Konobar je morao to slikati i podijeliti na društvenim mrežama. Tako sada obično biva. Svi jedva čeakju objaviti nešto na svom profilu ili uopšte negdje na internetu i onda to vrlo lako postane viralno.  Dešavalo se već mnogo puta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *