Sjećate se preslatkog dječaka sa bujnom kosom koji je osvojio svijet? Sada je porastao, tek da vidite novu frizuru (Foto)
Breaking News

Sjećate se preslatkog dječaka sa bujnom kosom koji je osvojio svijet? Sada je porastao, tek da vidite novu frizuru (Foto)

Sjećate li se preslatkog dječaka sa bujnom kosom? Porastao je, evo kako danas izgleda: Siguno se sjećate ovog dječaka koji je sa samo 9 sedmica postao senzacija na internetu zbog svoje frizure. Osvojio je srca korisnika društvenih mreža.

Njegova kosa je zaista bila bujna i neobična za tako malo dijete. On je sada malo porastao, ima 7 mjeseci, a njegova kosa je i dalje tako bujna. Samo što ima malo drugačiju  frizuru. Pogledajte i vi kako izgleda:

Presladak je, zar ne? Št kažete na njegovu malo durgačiju frizuru? Njegova majka je inače frizerka, i sama kažeda su joj drugi govorili kako ga treba ošišati. Ona to nije željela jer je njegova kosa zaista bila jedinstvena. Zaista je tako. Interesantno je kako se djeca inače rode sa vrlo malo

kose ili bez , a ovaj dječak ima tako bujnu kosu. Nije ni čudo što su njegove fotke postale viralne. Ljudi su se prvo pitali da li je to zaista njegova kosa.  Jer je nevjerovatno da tako izgleda u tom uzrastu. Onda su još više bili izennađeni kadda su shvatili da je to zaista njegova, prava kosa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *