Jedna od njih ima završenu samo osnovnu: Evo šta su završile poznate domaće voditeljice
Breaking News

Jedna od njih ima završenu samo osnovnu: Evo šta su završile poznate domaće voditeljice

Jedna od njih ima završenu samo osnovnu školu. Evo šta su završile poznate voditeljice: Dea Đurđević je završila dva fakulteta. Pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije “Državna bezbjednost”.

Jovana Joksimović je završila Akademiju mjetnosti, smjer menadžment u umjetnosti. Njeni roditelji su bili profesori na Mašinskom fakultetu. Trenirala je rukomet, bila veoma uspješna, ali je karijeru ipak nastavila kao voditeljica.

Voditeljica Maja Nikolić je završila Prvu gimnaziju u Sarajevu, a  potom Višu turističku školu u Beogradu. Tamara Raonić koja je vodila Grand show, završial je samo osnovnu školu jer se odmah nakon toga prijavila na konkurs za stjuardesu jedne avio-kompanije i prošla konkurs.

Bojana Ristivojević je završila Višu poslovnu školu, a onda i Pravni fakultet.

Vesna Dedić se 1986.godine preselila u Beograd jer je željela studirati dramaturgiju. Nije položila prijemni ispit i zato je  upisala Filološki fakultet, odsjek za književnosti teoriju književnosti. Za taj odsjek se  odlučial jer je čula da je isti završio književnik Danilo Kiš.

Otišla u London gdje je našla posao u pabu, čitala Šekspirove drame u engleskim bibliotekama. Sanja Marinković je poslije gimnazije prvo upisala i završila menadžment, a onda finansijski menadžment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *