Upravo objavljena vijest: Dragana Mirković u očaju, ne može vjerovati šta joj se desilo, policija odmah reagovala
Breaking News

Upravo objavljena vijest: Dragana Mirković u očaju, ne može vjerovati šta joj se desilo, policija odmah reagovala

Dragana Mirković  u očaju zbog ovoga što joj se desilo: Dragana Mirković je jedna od najvećih zvijezda Balkana. Poznato je da nikada nije pravila skandale, niti su se isti vezali za nju. Za razliku od mnogih njenih kolegica koje su na naslovne strane dospijevale upravo putem tih skandala.

Dragana je ipak zabrinuta zbog nečega što joj se desilo. Naime, hakovan joj je profil na društvenim mrežama. Obavijestila je svoje pratioce šta se desilo i zamolila ih da prijave stranicu.

Pjevačica se želi ograditi od onoga što se objavljuje jer je zbog hakovanja na njenoj stranici počeo da se pojavljuje neprimjeren sadržaj. Ona naravno nema ništa s tim i željela je da obavijesti pratioce i javnost o tome.

Sigurno da se zbog svega toga uznemirila. Kako se saznaje, slučaj je prijavila policiji. Radi se na tome da se sazna o kome je riječ, a evo šta je pjevačica to napisala:

Mnogima se dešavalo da im profili na društvenim mrežama budu hakovani.  Takvo nešto zaista svakog može da uznemiri. U tom slučaju se ne ustručavajte da obavijestite policiju. Takvim stvarima se treba stati na kraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *