Imala je 23 godine i preko 300 kilograma, nije mogla u wc ući: Pogledajte je danas, kakva transformacija (Foto)
Breaking News

Imala je 23 godine i preko 300 kilograma, nije mogla u wc ući: Pogledajte je danas, kakva transformacija (Foto)

Da li ste nekada gledali emisije u kojima se govori o osobama koje su gojazne i čak se dovedu od 300 i više kilograma? Osobe ovisne o hrani koje se zbog iste te ovisnosti dovedu u stanje da ne mogu ustati iz kreveta.

Te osobe su se prijavljivle u emisje takvog karaktera da bi lakše smršale. Neki od njih su uspjeli i doveli svoje tijelo do  zapanjujuće transformacije, dok je neke nažal0st ubila ovisnost o hrani.

Zaista je potresno i geldati u kakvo su se stanje te osobe dovele.  Lousi je sa samo 23 godne imala 317 kilograma. Prijavila se u emisiju kod popularnog doktora Nau da joj pomogne da smrša.

On joj je objasnio da je njeno stanje veoma ozbiljno i ukoliko ne počne mršati, može izgubiti život zbog toliko kilograma.Objasnio joj je šta je čeka, ako nešto ne uradi po tom pitanju. Godinu dana je bila pod režimom kojeg joj je doktor Nau odredio.

Za godinu dana je smršala 78 kg, što je veliki napredak. Ipak, kada se vratila kući, popustila je i opet počela da se deblja. Potom je opet dobilamotivaciju kada je pronašla novi posao. Evo kako danas izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *