Karleuša, Kija, Maja, Anastasija, Dara ili Marina: Ispast će vam jezik kada vidite Cecu - pitamo vas koja poznata dama najbolje izgleda u kupaćem kostimu (Anketa)
Breaking News

Karleuša, Kija, Maja, Anastasija, Dara ili Marina: Ispast će vam jezik kada vidite Cecu – pitamo vas koja poznata dama najbolje izgleda u kupaćem kostimu (Anketa)

Ljeto je, konačno smo dočekali ovih mjesec dana visoke temperature, a kada je ljeto, svima su u glavi sigurni smo jedne te iste stvari: more, kupanje, bazeni, kupaci ,kreme sunce.. Danas cemo se malo poigrati, postavljamo anketu kako bi mogli dobiti konačan rezultat. Danas cemo vam postaviti najbolje slike nekih javnih ličnosti u kupaćžim kostimima, ali vas molio da ne budete pristrasni nego da to sagledate sa strane bez emocija i da nam napišete vaše mišljenje u samom komentaru.

Kao što smo u naslovu istakli ,ovdje ćemo vam ostaviti neke poznate ličnosti kao što su Kristina Kija Kockar, Anastasija Ražnatović nasljednica od poznate Cece, ali natavno gdje bi to bilo takmičenje kada tu ne bi bilo Cece, pored njih na spisku su se našle i Dara, Maja i Marina. Pogledajte slike u nastavku ovog teksta, a u samim komentarima kao što smo istakli napisite vaše mišljenje, samo jedna moze da odnese mjesto najzgodnije:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *