Majka tinejdžera ulazi u sobu svog sina, a pored kreveta zatiče prizor od kojeg joj je p0zIiIo: Zinula od čuda - komentari pIjušte (Video)
Breaking News

Majka tinejdžera ulazi u sobu svog sina, a pored kreveta zatiče prizor od kojeg joj je p0zIiIo: Zinula od čuda – komentari pIjušte (Video)

Moramo da kazemo kako su društvene mreze postale mjerilo svega, ljudi više nemaju osjećaj šta je privatno a šta trebaju da dijele s ljudima. Jedna majka je došla kod svog sina u sobu i zeljela je da zajedno sa ostatkom ukućana renovira njegovu sobu i da ga iznenadi, ali on je sve iznenadio njih.

Naime, on j imao krevet do zida, i to premještanje je podrazumijevalo da ce krevet biti negdje drugo, ali kada su krevet udaljili od zida vidjeli su veliku gomilu smeća, to su bile razne grickalice koje je on kako svi pretpostavljaju jeo navečer i gurao pod krevet ne sluteci da ce mu se spremiti iznenađenje.

Ovo je ona snimila i podijelila na društvene mreze, a komentari su bili podijeljeni u dvije grupe, oni koji su se smijali i oni koji su rekli kako je ista ta majka kriva što se dijete tako ponaša i kako nije trebala da dijeli to na internet i sramoti vlastito dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Nighbert, Dietitian (@amandanighbertrd)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *