Jučer sam čistila automobil i pronašla 0vo...
Breaking News

Jučer sam čistila automobil i pronašla 0vo…

“Jučer sam čistila automobil i pronašla ovo… Prala sam i čistila automobil, pa sam ispod sjedišta pronašla minđušu. Nisam mogla da vjerujem. Bilo mi je l0še. 15 godina smo u braku i vara me?  Toliko mi je bilo l0še da sam povratila pored auta.  Nije moja minđuša, primjetila bih to.

Obuzeo me bijes. Bacila sam ispred njega minđušu i pitala šta je to. Rekao mi je da se smirim i ne pravim bespotrebno scene.  Prvo mu nije bilo jasno, a  onda kada sam mu rekla da sam našla u našem autu, skočio je sa kauča i počeo se pravdati kako nije on ništa kriv.

Navodno  je automobil davao kolegi i počeo se kleti da nije ono što mislim. Ne znam ni šta da mislim. Ako nije kriv, zašto je onako reagovao i ko mi garantuje da ne laže? Tešk0 mi je stvarno, nisam glupa i ne mogu da prihvatim takva bezvezna objašnjenja.

Ne mogu vjerovati šta mi je priređeno i to nakon 15 godina. Izgovor koji mi je dao baš i ne pije vodu. Čuj on posuđivao auto kolegi. Kolega se vozio s nekom ženom i njena minđuđa se baš tu našla. Kako biste vi reagovali?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *