Većeg kralja od 0vog pacijenta niste vidjeli: Morate vidjeti šta mu drži infuziju (Foto)
Breaking News

Većeg kralja od 0vog pacijenta niste vidjeli: Morate vidjeti šta mu drži infuziju (Foto)

Slika ovog čovjeka je postala popularna na društvenim mrežama.  Ljudi nisu mogli da vjeruju čega se tip dosjetio.  Njemu je očigledno bilo nepraktično da uz sebe drži stalak za infuziju dok hoda, pa se dosjetio nečeg drugog. Mislimo da ni doktori nisu mogli vjerovati o čemu je riječ. Pogledajte i vi šta je to iskoristio umjesto stalka:

Niste ovo očekivali, zar ne? Kome bi to uopšte palo na pamet?

Bonus: “Dopao mi se jedan dečko. Izgledao je onako fin, kulturan, pametan.  Kada sam ga počela bolje upoznavati uvidjela sam da nema ambicija, da je lijen i da bukvalno sve očekuje da dobije na tacni.  Inače, nije klinac u pitanju.

Troši pare roditelja na izlaske, očekuje neki gospodski posao da mu pokuca na vrata, a za to vrijeme će uživati kao tinejdžer. Gleda TV, spava do podne.  Ide po kafama.  Neće se potruditi barem da pošalje CV. Pošto mi se dopadao, prelazila sam preko toga, ali sam shvatila da ne

vrijedi.  Da se neće promijeniti.  Nikada nisam bila neko ko zavisi od drugih.  Dok sam studirala radila sam studentske poslove da bih barem malo pomogla svojima.  Pokušala sam skrenuti pažnju, ali nije išlo, tako da sam odustala. Djevojke, žene, bježite od takvih tipova.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *