Marija Šerifović p0bjegIa iz Srbije, objavila sliku sa plaže: Sunča se, evo s kim je tamo, ne krije više - "sad mogu da pišu šta žele, da, udajem se"
Breaking News

Marija Šerifović p0bjegIa iz Srbije, objavila sliku sa plaže: Sunča se, evo s kim je tamo, ne krije više – “sad mogu da pišu šta žele, da, udajem se”

Marija je jako dugo na estradnoj sceni ona je neko ko nema dlake na jeziku, oduvijek je iskrena i zbog toga je cijenjena kako među kolegama tako i među širokim narodnim masama. Svi znamo da je član zirija jednog od najgledanijih i najpoznatijih muzičkih takmičenja, a njena mezimica Dzejla je odnijela i pobjedu u ovom takmičenju.

Ova tema je već neko vrijeme aktivna, piše se da su njih dvije zajedno, što se do sada još nije dokazalo i pokazalo, ali kako kazu široke narodne mase, uvijek je bilo: gdje ima dima ima i vatre. Ona je sada odlučila da se odmori od svih tema, pa je otputovala. Na društvenim mrezama je objavila slike na kojima se vidi koliko uziva u zivotu. Pogledajte slike koje smo preuzeli lično sa njenog profila:

Ona je tamo sa velikim očigledno po slikama sudeći društvom. Da li je tu i neko njen? Još se ne zna, ali ona se oglasila i rekla da mediji oduvijek spekulišu i da samo to i mogu kada je njen zivot u pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *