Da li se stalno debljate, loše spavate i bole vas zglobovi? Ovaj jeftin začin bi mogao biti odgovor!
Breaking News

Da li se stalno debljate, loše spavate i bole vas zglobovi? Ovaj jeftin začin bi mogao biti odgovor!

Filtrirajte smjesu i dodajte je u sva slana jela kako biste zaštitili bubrege od štetnog utjecaja natrija. Djeluje brzo, ublažava žgaravicu i refluks – samo ga kratko prožvačite u ustima. Nadalje, pomaže u smanjenju plinova i nadutosti. Ova kombinacija obiluje kalcijem, vitaminima A i B12, kao i kalijem i magnezijem, što je čini izvrsnim izvorom hranjivih tvari za naše zglobove i kosti. Opskrbljuje tijelo željezom, koje je korisno u borbi protiv anemije. Osim toga, poboljšava pamćenje dok se istovremeno bavi tjeskobom i umorom.

Utjecaj na razinu melatonina je pozitivan, pomaže onima koji se suočavaju s izazovima s nesanicom. Razni DIY recepti rješavaju različite probleme. 1. Kako biste poboljšali probavu, pomiješajte malu količinu sušenog đumbira s mljevenim kimom i malo crnog papra. Nakon jela, uzmite 1 čajnu žličicu ove mješavine pomiješanu s 1 čašom vode.

Za ublažavanje žgaravice, prije gutanja kratko sažvačite 1-2 komadića kumina. Ovaj lijek smiruje žgaravicu i pomaže u sprječavanju refluksa. Za liječenje simptoma prehlade i gripe, pomiješajte 15 g cijelog kumina s 400 ml vode, kuhajući smjesu do 100 ml. Uzimajte 20 ml ove tekućine svako jutro i večer. Za ublažavanje mučnine pomiješajte mljeveni kim s medom i uzmite nakon obilnog obroka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *