Ruskinja je htjela sama oprati auto, ali bolje da nije: Prijateljica je snimila urnebesnu scenu (Video)
Breaking News

Ruskinja je htjela sama oprati auto, ali bolje da nije: Prijateljica je snimila urnebesnu scenu (Video)

Ruskinja je htjela sama da opete auto, a prijateljica snimila urnebesnu scenu: 32-godišnja Anna iz Sankt Peterburga je odlučila da sama opere svoje auto. Otišla je do samoposlužne autopraonice i oprala auto.

Ipak, išlo je teže nego što je mislila.  Njena prijateljica je snimila kako je tekao taj postupak, što je postalo hit na društvenim mrežama. Pogledajte kako je to izgledalo:

Mislimo da niste ovo očekivali, zar ne? A kako vidimo, zaista se ne snalazi u ovome. Vjerujemo da drugi put neće biti ovako ili da će nekoga drugog zadužiti za taj posao. Šta vi mislite? Ili su ovo uradile da  bi privukle pažnju?

Desi se tako da neke osobe objave određene snimke jer žele da privuku pažnju i na taj način da steknu lakše popularnost. Činjenica je da ti snimci lako postanu popularni i izazovu brojne reakcije i komentare.  Tako je i ovaj.

Mnogi nisu mogli da vjeruju kada su pogledali ovaj video. Nisu vjerovali da joj je bilo tako tešk0 da  opere auto i da se čak mogla p0vrijediti na ovaj način. Pretpostavljamo da ni vi niste vidjeli nešto slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *