Baba Vanga predvidjela katastrofu za 0va 4 znaka: Postoji samo jedan način da se spasite
Breaking News

Baba Vanga predvidjela katastrofu za 0va 4 znaka: Postoji samo jedan način da se spasite

Često bismo na internetu nailazili na određena “proročanstva” Babe Vange, zar ne?  Postoje mišljenja da je ona upravo imala procjene vezane za horoskopske znakove i savjete kako bi se izborili protiv l0ših stvari. Evo o čemu je riječ:

Škorpija – Škorpije vole uzbuđenje i akciju. Nekada zbog toga neće da poslušaju čak ni sebe, razum. Pogotovo kada je riječ o ljubavi.  Škorpije trebaju da  bolje razmisle prije nego započnu neku vezu, te da realno sagledaju situaciju. Nije dovoljno voljeti nekoga da biste bili sretni.

Potrebno je da i sa druge strane dobijate ljubav, poštovanje. Nekada smo previše zaljubljeni i ne vidimo osobu onakvu kakva ona zaista jeste.  Ne vidimo mane ili ih zanemarujemo.

Strijelac – Vole da su u centru pažnje, da je sve onako kao oni žele. Ambiciozni su, ne podnose poraz. Tada itekako mogu pokazati svoje pravo lice, koje nije tako divno kao što mislite. Strijelci trebaju da nauče da se nose i sa porazima, kako i sa pobjedama i ostalim situacijama. Da nauče biti zreli i zahvalni na onome što imaju.

Ribe – Ribe se često preopterete i onda dosta vremena provedu u zabrinutosti, preispitivanju. Zamišljaju najg0re moguće scenarije, a zapravo bi trebale da očiste misli od toga. Trebaju da se raduju i očekuju što bolje ishode.  Da se okrenu veselim stvarima, opuste. Nije sve tako crno, niti će biti.

Vodolija – Vodolije su veoma društvene, zabavne, ali često  izbjegavaju odgovornost. Zbog toga mogu nastati razni pr0blemi. Stoga bi bilo dobro da nauče biti odgovorne i kada je vrijeme za ozbiljnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *