Moje srce je ovde: Duško Tošić najzad sve otkrio, objavio i sliku (Foto)
Breaking News

Moje srce je ovde: Duško Tošić najzad sve otkrio, objavio i sliku (Foto)

Nemoguće je zanemariti činjenicu da je Duško pod stalnim lupom, a svi s nestrpljenjem iščekuju njegove objave na društvenim mrežama. Prethodno je njegova online prisutnost bila minimalna, prvenstveno usmjerena na sadržaj vezan uz posao. No, otkako se razišao s Jelenom, primjetan je pomak u njegovom ponašanju. Postao je angažiraniji, podijelivši fotografiju koja konačno otkriva gdje se nalazi njegova ljubav.

Izražavajući svoju duboku povezanost s Turskom, unatoč tome što je trenutno u Kini, naglasio je svoje godine igranja za Besiktas i trajan utjecaj koji je to imalo na njega. Pohvalio je istinsku ljubaznost i nepokolebljivu potporu turskog naroda, njihovu posvećenost čistoći i njihov snažan osjećaj zajedništva. Te su kvalitete ostavile neizbrisiv trag na njemu i on ih je odlučio nositi sa sobom kamo god pošao.

Naime, izrazio je želju da ga šira javnost i mediji s vremenom odvoje od simbolike jelena, budući da vjeruje u vlastite jedinstvene kvalitete i nada se njihovom prepoznavanju s vremenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *