Siromašnoj djevojčici poklonio lutku, a njena reakcija je mnoge rasplakala (Video)
Breaking News

Siromašnoj djevojčici poklonio lutku, a njena reakcija je mnoge rasplakala (Video)

Poklonio je siromašnoj djevojčici lutku, a njena reakcija će vas rasplakati.. Ovaj čovjek je poklonio sir0mašnoj djevojčici lutku, a njena reakcija nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Postala je viralna, pogledajte samo kako se obradovala:

Kid Can’t Hold Her Infectious Joy from r/MadeMeSmile

Želimo joj puno sreće. Da se uvijek ovako raduje. I njoj i djeci koja žive sličnu ili istu priču kao ona. Nažal0st mnoga djeca žive u sir0mađtvu, a o nekim osnovnim stvarma mogu samo da sanjaju. Činjenica je da ono što mi uzimamo zdravo za gotoov drugi sanjaju.

Koliko god da smo nesre.tni i žalimo se zato što nismo uspjeli nešto da kupimo, sjetimo se da postoje oni koji jedva preživljavaju. Kada se počnete žaliti jer vam roditelji  nisu kupili novi telefon, skupe patike ili auto, sjetite se ove divne djevojčice.

Ova djevojčica se toliko obradovala zbog lutke koju  bi možda neko drugo dijete čak i bacilo jer ga ne zanimaju takve igračke. Mislite li da je imala prilike igrati se s jednom ovakvom?  Koliko djece  jedva preživljava, tako da o igračkama mogu samo sanjati? Kada razmislimo o takvim stvarima, p0stidimo se i onda uvidimo koliko smo zaista sretni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *