Naša pjevačica se udala prije samo nekoliko dana, a danas smo saznali tužne vijesti: Evo šta joj se desilo
Breaking News

Naša pjevačica se udala prije samo nekoliko dana, a danas smo saznali tužne vijesti: Evo šta joj se desilo

Biljana Sečivanović je postala poznata nakon učešća u Zvezdama Granda.  Uvijek je dobijala pohvale na račun svog pjevanja i predviđali su joj blistavu karijeru.  Iako se u posljednje vrijeme  povukla sa scene.

Pjevačica je prije nekoliko dana izgovorila sudbonosno “da”. Biljana i njen izabranik su već duže vrijeme u vezi,  a kaže da se ne obazire na ogovaranja drugih koji ih krikuju što se nisu prije vjenčali.

Tako je to, ljudi vole da komentarišu druge i njihove živote. Na to se ne treba obazirati. Ne radimo nešto da bismo udovoljili drugima, već radimo nešto radi sebi. Ovo su neke slike sa vjenčanja:

Biljana je dobila brojne pozitivne komentare na račun izgleda na vjenčanju. Haljina koju je obukla je  mnoge baš oduševila. Poznato je da Biljana nije uvijke imala lijep život. Biljana ima sina iz pr0šle veze, a otac djeteta ju je ostavio kada je saznao da je trudna.

Bila je samohrana majka i nije imala pomoć kod odgajanja djeteta. Ipak, uspjela je da se izbori sa svim nedaćama i djetetu pruži sretan život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *