Đorđe izašao na scenu, skinuo se a potome pokazao s čime raspolaže - voditeljka ga gledala dole izbezubljeno, čovjek mlatara i mlatara (video)
Breaking News

Đorđe izašao na scenu, skinuo se a potome pokazao s čime raspolaže – voditeljka ga gledala dole izbezubljeno, čovjek mlatara i mlatara (video)

Zvezde Granda pojavile su se na Balkanu početkom 1998. godine, i prvo su počele izdavati albume za neke umjetnike, no vrlo brzo Saša Popović i Lepa Brena došli su na ideju da kupe licencu za natječaj, i tako su Zvezde Granda zapravo i osnovane. Danas su jedna od najgledanijih emisija na cijelom Balkanu, a do sada su objavili vrlo velik broj uspješnih pjevača.

Svakako neizostavan dio ove emisije je i sam žiri, što je sigurno 70% same emisije, i koji donosi rekordnu gledanost, jer apsolutno svi žele vidjeti svađe između Jelene Karleuđe i Marije Šerifović. Đorđe David jedan je od najkontroverznijih voditelja koji se pojavio u žiriju Grand Star u posljednjih 20 godina. Nikome nije bilo jasno kad se pojavio na samom početku, što radi čovjek u žiriju koji nosi haljine i koji ima vrlo čudan način odijevanja, međutim, već u prvoj sezoni ispostavilo se da su Saša Popović i Lepa Brena nikad ne griješi.

Osim kontroverznog načina odijevanja, poznat je i po glazbenom znanju, a sinoć je ponovno pokazao da je opet vrlo poseban. Naime, tijekom izvedbe predstave pod nazivom “Seks bomba” Đorđe David bio je sudionik same predstave, ali bio je šokiran kad je u jednom trenutku skinuo hlače i svima pokazao magarca.

Slika se vrlo brzo počela širiti društvenim mrežama, a može se reći da je od jučer postala više nego virusna. Marija Veljković si nije mogla pomoći, pa se nasmijala kad je vidjela samog Đorđa Davida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *