Anastasija je na bila na listi - kao dijete sam pohađala školu Mike Aleksića, imala sam suknjicu, sjela sam, a on...
Breaking News

Anastasija je na bila na listi – kao dijete sam pohađala školu Mike Aleksića, imala sam suknjicu, sjela sam, a on…

O Miki Aleksiću i njegovom velikom pedofilskom slučaju bruji ne samo Srbija, već i čitav Balkan. Podsjećamo, Mika Aleksić imao je najbolju školu glume u Srbiji, koju su kao djeca i tinejdžeri pohađali svi najbolji glumci današnjice u Srbiji, a prije nekoliko dana izašla je i skandalozna vijest o tome kako je zlostavljao 17-godišnjakinje.

Slavna glumica, koja danas ima 27 godina, odlučila je s tim informacijama izaći u javnost i na taj ga je način pokopala do kraja života i vjerojatno uništila sav njegov dosadašnji rad. Odmah su ga odveli u službenu službu u stanicu, a Milica je rekla da joj se obratio sa 17 godina i rekao da mora stalno dolaziti u suknji na satove glume. Tamo je počeo ispitivati ​​njezina intimna pitanja, je li imala seks i s kim, a zatim ju je počeo tapšati po guzici.

Danas su se oglasili mnogi poznati glumci, a žene, odnosno glumice koje danas imaju 30 i više godina, podržale su Milicu i rekle da su imale iste situacije s Mikom Aleksićem. O cijelom je slučaju progovorila čak i Anastasia Ražnatovic, koja je rekla da je njezina majka kao dijete upisala glumačku školu i bila je jednostavno šokirana ponašanjem proslavljenog glumca.

Otišla je na Instagram i dala punu podršku Milici Radulović, ali i ostalim glumicama koje su odlučile razgovarati o cijelom ovom skandaloznom slučaju koji ovih dana potresa Srbiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *