Poznata voditeljica jutarnjeg programa se skinuIa pred gledaocima: FrapiraIa sve kada je pokazala svoje tijeIo, sve se vidjelo
Breaking News

Poznata voditeljica jutarnjeg programa se skinuIa pred gledaocima: FrapiraIa sve kada je pokazala svoje tijeIo, sve se vidjelo

Moramo da kažemo kako svaki jutarnji program treba imati ozbiljan sadržaj, neke informacije koje ljudi slušaju prije posla dok piju svoju prvu jutarnju kafu, ali kako vidimo, voditeljice kako kod nas ,tako i u Britaniji, postaju sve manje ozbiljne i ne shvataju ozbiljnost te jutarnje emisije.

Josie Gibson je svima poznata voditeljica, ona vodi britanski jutarnji program i da dobro ste pročitali u samom naslovu, ona se skinuIa pred gledaocima, mnogi nisu mogli da vjeruju svojim očima, pogledajte i sami fotografije ispod ovog teksta kako je sve to izgledalo uživo:

Zašto je ovo uradila? Nije još uvijek poznato. Pojavila se prvo u kupaćem kojeg je skinuIa. Rekla je da je tu došla sa svojim prijateljima, svim gledaocima pokazala s čim raspoIaže, mnogi kažu da je sramota za tu televiziju što ona tu radi i što je sve to uradila. Ovakve stvari zauvijek ostaju zabilježene i uvijek že se pričati o njoj zbog ovog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *