Naručila je haljinu sa interneta, kada je vidjela kakva haljina je stigla u paketu nastao je šou: Video ima više od 7 miliona pregleda - pogledajte i sami (Video)
Breaking News

Naručila je haljinu sa interneta, kada je vidjela kakva haljina je stigla u paketu nastao je šou: Video ima više od 7 miliona pregleda – pogledajte i sami (Video)

Kada je online kupovina u pitanju, ova djevojka nije ni prva ni zadnja koja je napravila grešku i pokušala nešto da kupi online. Moramo da kažemo kako postoje stranice koje koriste lažne slike za svoju odjeću, a kada vam isti taj komad odjeće doće na kućnu adresu shvatite da to nema veze s onim što ste naručili.

Danas donosimo priču koja je postala jako popularna jer je jedna djevojka sve objavila javno na tik toku koji je sada jedna od najpopzlarnijih mreža. Ona je tu objavila sliku haljine koja je naručena i sliku haljine koja je došla, pogledajte u nastavku fotografije, a video snimak koji smo pomenuli možete da vidite na samom kraju ovog teksta:

Kao što vidite u samom naslovu ona je na ovom video snimku prikupila preko 7 miliona pregleda, i jako puno reakcija u vidu komentara jer se mnogima desila slična situacija. Pogledajte sada video snimak koji smo vam rekli ostaviti na kraju teksta:

 

@nat.tysonIM CRYINGGGG ##fyp♬ original sound – Kneely_Knight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *