Ona je nekada izgledala kao muško, a danas je jedna od najzgodnijih na estradi - svi je obožavaju: Tek kad vidite jedan detalj (Foto)
Breaking News

Ona je nekada izgledala kao muško, a danas je jedna od najzgodnijih na estradi – svi je obožavaju: Tek kad vidite jedan detalj (Foto)

Nekada je izgledala kao muškarac, danas je jedna od najzgodnijih pjevačica na estradi. Znate li o kome je riječ? Kada vidimo stare slike poznatih ličnosti često ostanemo  u čudu kada vidimo koliko su se promijenile.

Naravno, stilovi su se promijenili, godine su prošle i očekivano je da će osobe drugačije izgledati.  Naravno, sada je popularna i estetska hirurgija. Mnogi su se podvrgnuli tome, tako da danas dosta drugačije izgledaju. Neki su tako znali baš da pretjeraju, toliko da se čak zapitamo da li je riječ o istoj osobi.  Pogledajte ovu sliku i recite da li znate o kojoj pjevačici je riječ:

I, da li znate? Ona sada izgleda dosta drugačije. To je Sanja Maletić.  Sanja sada izgleda drugačije. Godine su prošle, onda estetske operacije. Sanja je također dosta smršala.  Evo kako Sanja danas izgleda:

Moramo da kažemo kako ona ima jako veliku podršku i jako puno pratioca na društvenim mrežama, gdje je jako aktivna, kako imamo prilike  da ispratimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *