Čekala sam svaku noć da muž zaspi da bi mogla ići kod svekra koji je ud0vac – kad je saznao suprug, opšti haos je nastao, tražio je…
Breaking News

Čekala sam svaku noć da muž zaspi da bi mogla ići kod svekra koji je ud0vac – kad je saznao suprug, opšti haos je nastao, tražio je…

Kad je riječ o raznim udajama i ženidbama, mi moramo da naglasimo da nije lako niti jednoj mladoj djevojci koja mora svoju rodnu kuću napustiti da bi otišla u tuđinu, iz mirne luke koju je imala kod roditelja odlazi u tuđe.

Mi vam sada donosimo priču jedne mlade žene koja je jednu mirnu luku uspjela pretvoriti u pravi pakao kad je otišla u drugu kuću.

Imala je mnogo mladog svekra, a njoj je to odmah privuklo veliku pažnju. Njen muž je inače sin iz prvog braka mmajke odnosno njene svekrve, a kako je ona dobro izgledala za svoje godine, udala se poslije za poprilično mlađeg čovjeka pa joj je svekar bio atraktivan.

Ona se tajno viđala sa svekrom, kazala je kako je znala čekati da joj muž zaspi, a potom bi kod njega odlazila, a kasnije se zaljubila, rekla je svekru da želi da se razvede od svog supruga, ali kako on nije želio to, rekao joj je da voli svoju porodicu i da ne dolazi u obzir da se razvede.

Žena je potom cijeloj porodici iznijela šta se dešavalo između nje i svekra, a kasnije je došlo do razvoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *